Bel mij terug

Versturen

Maatwerk website 

Heeft u behoefte aan een maatwerk website om nog meer indentiteit te geven aan uw onderneming? Wij maken samen met u een op maat gemaakte website. Door onze ruime ervaring in de financiele wereld kunnen wij samen met u het ideale concept uitwerken voor een functionele en goed oogende website voor een ultieme klantbeleving.

Lees meer
Neem contact op

Hoe wij te werk gaan

Concept

In de conceptfase luisteren we naar uw wensen en behoeften en werken we dit uit tot een concept. We werken een gedetailleerd interactie ontwerp van de website uit. Het interactie ontwerp beschrijft de wisselwerking van de website met de gebruiker en bevat naast een gedetailleerde weergave van de structuur ook een schematische weergave van alle schermen en onderdelen waaruit de website bestaat, dit noemen we wireframes. Deze wireframes worden met u doorgesproken en de opmerkingen die er zijn worden erin verwerkt. Dit resulteert in de definitieve wireframes, die de blauwdruk vormen voor het verdere proces.

Ontwerp

Op basis van de door u geaccordeerde wireframes, waarin dus precies staat hoe de website zal gaan werken, wordt het visuele ontwerp van de verschillende schermen uitgewerkt en gepresenteerd.Onderdeel van deze fase is een feedbackronde waarbij opmerkingen op het visuele ontwerp en de uitgewerkte schermen kan worden gegeven. Nadat die verwerkt zijn, komen we tot een definitief ontwerp. En daarmee gaan we de volgende fase in

Realisatie

In de realisatiefase bouwen we, op basis van het door u geaccordeerde ontwerp, de website. Een belangrijke fase, maar ook een fase waarin u niet al te veel van ons zult horen. De wireframes zijn bekend, het ontwerp is klaar: wij kunnen aan de slag. En als we hiermee klaar zijn, is er een compleet functionele website gerealiseerd. Die wordt aan u gepresenteerd, maar daarmee zijn we nog niet klaar.

Testen

Na afronding van de realisatiefase wordt de website aan u overgedragen en kan er getest worden. De site kan gevuld worden en u krijgt de tijd om alles nog eens goed door te lopen. Deze testfase wordt gezien als acceptatietest en duurt twee weken. Alle onvolkomenheden (bugs) die gedurende deze acceptatietest worden gerapporteerd worden door Web Improved opgelost. De website is klaar.

Bel mij terug

Versturen